Profi költöztetés Budapest logó

Akadálymentes változat


Költözés, bútorszállítás előtti hasznos tanácsok

 

Költöztetéskor, költözéskor, bútorszállításkor kérjük, figyeljen a tehergépjármű számára szükséges parkolóhely kialakítására, elfoglalására és annak méretére a fel- és lepakolási címen, hogy autónk a munkavégzés során garantáltan elférjen! A megfelelő beálláshoz átlagosan 3-4 személyautónyi helyre van szükségünk.

 

Csomagolás, csomagolóanyag?
Bízza ránk a munkát!
Kívánságára a csomagolóanyagot, a mobilszekrényeket, a költöztető kartondobozokat biztosítani tudjuk. A páncélszekrények szállításához alátétet, míg a bútorok felületi károsodásának elkerülése érdekében pokrócokat, megfelelő kialakítású kartonokat használunk. Amennyiben a csomagolást Ön végzi el, kérjük, feliratozza megfelelően dobozait, csomagjait – különös tekintettel a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokra!

 

Mi gondoltunk a biztosításra is!
Alapáraink a szükséges felelősségbiztosítást tartalmazzák! Antik bútor, értékes hangszer stb. esetén nem kell emiatt aggódnia! Cégünknek (mint Magyarország legrégebbi költöztető vállalatának) az egyik specialitása nem más, mint az antik bútorok és kényes hangszerek biztonságos szállítása.

 

Költözés rémálmok nélkül
A költözés, a bútorszállítás vitathatatlanul nagy pszichológiai megterheléssel jár. Éppen ezért igyekszünk jó szóval és magas fokú felszereltséggel biztosítani azt, hogy a költözés ne legyen rémálom, hogy a megrendelő tudja, hogy vigyázunk az értékeire. Mert ha velünk költözik, az egészen más!

 

Bútorszállítás
Ügyfeleinket számos jó tanáccsal igyekszünk segíteni már a bútorszállításra való felkészülésben is.RÓLUNK

Karosszékből nézheti költözését.

 

Cégünk tevékenysége a belföldi (közúti) és - kisebb mértékben - a nemzetközi költöztetésifeladatok, valamint a logisztika széles vertikumát fogja át.

 

1981-ben történt cégalapítás óta célunk a kiemelkedő színvonalú költöztetési, szállítmányozási szolgáltatások - versenyképes áron történő - elvégzése volt, ennek köszönhetően aköltöztetés szektorában ma is szembetűnően magas, személyre szabott szolgáltatási ár/érték arány jellemzi tevékenységünket.

 

Profi Költöztetés tulajdonosa, ügyvezetője és munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

 

Vállalunk költöztetést vidéken is. Bútorszállítás, fuvarozás magánszemélyeknek és cégeknek is. Rakodáshoz személyzetet biztosítunk. Tehertaxi helyett hívjon minket! Profi költöztetés profikkal!


A megalapozott szakmai ismeretek, valamint a hosszú távú piaci jelenlét és a megfellebbezhetetlen minőség iránti elkötelezettség vezérli mindennapi munkánkat a jelenünkben és a jövőben is.


Elégedett partnereink számának növekedését - sikereinket - megbízhatóságunknak és korrekt üzleti magatartásunknak köszönhetjük.