Profi költöztetés Budapest logó

MIBEN MÁS A PROFI?

A magyarországi költöztető vállalkozások közül a PROFI KÖLTÖZTETÉS a legrégebbi költöztető. A társaság 1981-ben alakúlt meg és az elmúlt közel 35 év óta folyamatosan költöztetéssel és az ahhoz kapcsolódó járulékos tevékenységekkel (pl. raktározás, csomagolás, bútorszerelés) foglalkozik.

 

 

 

Cégünk 3.5 tonna és 10 tonna közötti tehegépjárművekkel rendelkezik, miközben a konkurens  cégek  nagy  része szinte kizárólag kisméretű, 3.5 t.-ás teherautóval dolgozik.  Az  extra  nagy raktérfogatú szerelvényekkel, gyorsabb, költséghatékonyabb költöztetés végzünk. 

költöztetés

 

 

Kizárólag cégünk rendelkezik a költöztető cégek közül olyan speciális felépítménnyel (raktérrel) ami kimondottan költöztetésre  lett tervezve.  Ez  a párnázott rakteret, doboz-festmény-képtárolót foglalja magában.

 

profi cég

 

A párnázott raktér maximális védelmet nyújt az ingóságok szállításához.

 

koltoztetes.hu

 

A teherautó dobozkészlete megfelelő csomagolási kapacítást biztosít akár a legnagyobb háztartások apróságainak becsomagolásához is.

 

profin

 

A raktérben található speciális rekeszek, teljes védelmet biztosítanak a festmények, képek, tükrök biztonságos szállításához.

 

profik

 

Kizárólag cégünk tud olyan magas létszámú költöztető csapatot biztosítani, aminek köszönhetően a nagyobb munkákat is sokkal gyorsabban végezzük el.

 

költöztető

 

És amire a legbüszkébbek vagyunk: amennyiben átlép a "cégtörténet" menüpontra, láthat olyan teherautókat amelyeket a 80-as években használtunk. Azok a telefonszámok amelyek ezen teherautók oldalán szerepelnek, még mai is aktuálisak! Ezeken a telefonszámokon még ma is elérhetőek vagyunk!

 

iroda

 

A hét minden napján 07-19 óra között biztosítjuk telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatfelvételt.

Végül, de nem utolsósorban, szolgáltatásunkat az országban példa nélküli minőséggel és versenyképes áron végezzük.

vissza a főmenühöz