Profi költöztetés Budapest logó

Hasznos tanácsok költözés előtt

 

Költöztetéskor, költözés során, bútorszállításkor érdemes figyelembe venni, hogy a be- és kirakodáshoz kellően nagy helyre lesz majd szükség. Kérjük hát, hogy annak megfelelő mérete mellett figyeljen a tehergépjármű számára szükséges parkolóhely kialakítására és elfoglalására és a fel- és lepakolási címen ahhoz hogy autónk a munkavégzés során garantáltan elférjen! A megfelelő beálláshoz minden esetben átlagosan 3-4 személyautónyi helyre van szüksége cégünknek. Mivel nem csak 3.5 tonnás járművekkel dolgozunk, az ennél nagyobb méretű teherautó természetesen megnövekedett helyigénnyel rendelkezik.

 

 

Csomagolás, csomagolóanyag? Bízza ránk a munkát!

 

Ha költözni szeretne, kívánságára csomagolóanyagot, mobilszekrényeket, (kartonból készült) költöztető dobozokat biztosítani tudunk Önnek – már a költöztetés előtt. A páncélszekrény szállítás során alátétet, míg a bútorok felületi károsodásának elkerülése érdekében pokrócokat, megfelelő kialakítású kartonokat használunk. Amennyiben a csomagolást Ön végzi el, kérjük, megfelelően feliratozza dobozait, csomagjait – különös tekintettel a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokra!

 

2018 © Profi Költöztetés Budapest – Bútorszállítás, költözés kivitelezése Budapesten azonnal. Minden jog fenntartva!


Ezen tartalmat vagy annak részleteit tilos reprodukálni, adatrendszerben tárolni, bármely más formában vagy eszközzel a szerző engedélye nélkül közölni, másolni!