Profi költöztetés Budapest logó

Akadálymentes változat

Költöztetés csomagolássalA profi költöztetést profi csomagolásnak kell megelőznie! Cégünk ezért igény szerint komplett szolgáltatást is nyújt, költöztetést csomagolással egybekötve.

 

Milyen a profi csomagolás?

 

Rengeteg dolog van, amit csomagolásnál szem előtt kell tartani. Először is azt kell végiggondolnunk, milyen tárgyakat kell becsomagolnunk. Ha ez megvan, akkor következik a megfelelő csomagolóanyag kiválasztása. A csomagolóanyag fajtáját minden esetben aszerint kell kiválasztani, hogy mitől szeretnénk megvédeni az adott tárgyat. Máshogyan kell csomagolni például egy paplant, vagy párnát, amit első sorban a szennyeződésektől kell megvédeni, és máshogyan valamilyen elektronikai eszközt, melynél fontos, hogy ne érje ütés a költöztetés során. Törékeny, kényes tárgyaknál (pl. televízió) érdemes a gyári csomagolást használni, ennek híján a csomagolást bízzuk inkább profi költöztetőkre, hiszen náluk megvan a megfelelő tapasztalat és eszközrendszer a sérülésmentes csomagoláshoz. Dobozos csomagolásnál fontos figyelni arra, hogy csak a doboz teherbírásának megfelelő súllyal pakoljuk tele. Ehhez azonban ismerni kell a doboz teherbírását. A költöztető dobozokat telepakolás után mindenképpen le kell zárni, hogy elkerüljük tartalmuk kihullását. Ehhez tökéletesen megfelel egy jó minőségű, vastagságú cellux ragasztó. Ezután utolsó lépésként nem szabad megfeledkezni a költöztető dobozok feliratozásáról sem. Érdemes a dobozra ráírni, hogy milyen szoba felszerelései vannak benne, fürdőszoba, nappali stb. Ehhez különböző matricák is rendelkezésre állnak, amit a csomagolással egybekötött költöztetésnél kollégáink fel is használnak. Ezen kívül plusz információkat írhatunk rá arról, hogy mi a doboz tartalma, hogy elkerüljük a fölösleges zűrzavart a kipakolásnál. Így például ha az új helyen, kicsomagolás előtt ki szeretnénk takarítani, nem kell keresgélnünk a takarítószereket, ha a költöztető dobozra ráírjuk: „fürdőszoba”, „tisztítószerek”. Érdemes ezeken túl biztonsági feliratokat is elhelyezni a dobozon, az előző példánál maradva például azt, hogy folyékony, de adott esetben azt is, ha törékeny tárgyak vannak dobozban, vagy ha a dobozt nem szabad fejjel lefelé fordítani. A költöztető dobozokon kívül mobilszekrényeket, bútorok szállításához pokrócokat, páncélszekrény szállításához alátétet is biztosítunk

 

Költöztetés csomagolással? Lehetséges!

 

Amennyiben Ön mindezekkel nem szeretne foglalkozni, idejét meg szeretné spórolni, úgy mi rendelkezésére állunk. A költöztetést csomagolással együtt profi, nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk vállalja, hogy megkönnyítsük a költözését!