Profi költöztetés Budapest logó

Akadálymentes változat

Költöző irodaMindenkinek fontos a saját munkája, főleg ha saját vállalkozásról van szó. Ha a munka valamilyen okból megszakad, akadályokba ütközik, akkor sok ember drága ideje veszik kárba. Éppen ezért lényeges, hogy az iroda költöztetést külön, kiemelten kezeljük.

 

Miért más az iroda költöztetés?

 

  1. Iroda költöztetés esetében sokszor az átlagnál nagyobb területről kell költözni (egy lakáshoz képest);
     
  2. Nehezebben szállítható és mozdítható páncélszekrények és irodai szekrények költöztetésére is szükség van;
     
  3. Az elszállítandó bútorok, berendezések száma nagyobb, valamint ezek mérete is nagyobb és nehezebbek is lehetnek egy átlagos lakás berendezéseihez képest;
     
  4. Egy iroda költöztetése rendkívül nagy és körültekintő előre tervezést kíván annak érdekében, hogy minél kevésbé akadályozzuk az iroda, a cég működését.

 

Irodája költözik? Számunkra fontos az Ön ideje!

 

Nem szeretne napokig kartondobozokat kerülgetni munkahelyén? Nem szeretné, ha kollégáinak a csomagolással kelljen töltenie az idejüket, elvonva ezzel figyelmüket valódi feladataikról? Akkor jó helyen jár! Irodáját a legnagyobb szakértelemmel és rutinnal költöztetjük akár a szomszéd utcába, akár az ország másik végébe. Munkánkat pontosan, a leegyeztetett időpontban végezzük el. Erre több évtizedes tapasztalatunk és tartalékautó-rendszerünk a garancia, ezáltal tökéletesen megbízhat szolgáltatásunkban. A profi szállítás mellett ráadásul profi csomagolást is biztosítunk az iroda teljes felszerelésének biztonságos és sérülésmentes költöztetésére.