Profi költöztetés Budapest logó

Akadálymentes változat

BútorszerelésMikor kell a bútorokat szerelve szállítani?

 

Egy költöztetés, bútorszállítás során általában nem kell szerelni a bútorokat, de vannak kivételek, ilyen esetek: ha a bútorok nem férnek ki-vagy be valamelyik ajtón, ha olyan a jellegük, ami miatt csak szerelve lehet őket szállítani (pl. emeletes gyerekágy), vagy ha raktározásra kerülnek a bútorok és elsődleges szempont a helytakarékos elhelyezés.


Milyen bútorokat tud a költöztető szerelni?

 

Egy jól képzett profi költöztető csapat fel van szerelkezve a bútorszereléshez szükséges szerszámokkal. Az olyan bútorokat azonban, amelyek szereléséhez kimondottan asztalos szaktudás, speciális kellékek, bútorkárpitosi felszerelés szükséges, a költöztető nem tudja a helyszínen szét- vagy összeszerelni. Azaz az olyan bútorok szerelését pl.  - amelyeknek elemei ragasztással vannak rögzítve, és/vagy elemei szétválasztásához a rajta lévő kárpitot is meg kell bontani - a költöztető cég nem tudja elvégezni.

 

Mire figyeljünk ha Önmagunk kívánjuk bútorainkat szerelni?

 

Többnyire azokat a bútorokat amelyeket szétszerelünk, egy idő után össze is kívánjuk rakni. Sokkal könnyebben és gyorsabban össze lehet szerelni egy bútort ha ugyanaz a személy szereli is össze aki korábban szétszedte. Amennyiben arra kíván valaki vállalkozni, hogy Önmaga végezze el a szerelést, úgy  vegye figyelembe, hogy ebben az esetben célszerű, hogy ha az összeszerelést is majd Önmaga végzi.