Profi költöztetés Budapest logó

Akadálymentes változat

KÖLTÖZTETÉS BLOGAntik bútor szállítás

Az antik bútorok szállítása egy külön szolgáltatási terület a költöztetésen belül.

E-útdíj

Úthasználati "matrica" a költöztető teherautók részére.

Költöző iroda

Mindenkinek fontos a saját munkája, főleg ha saját vállalkozásról van szó. Ha a munka valamilyen okból megszakad, akadályokba ütközik, akkor sok ember drága ideje veszik kárba. Éppen ezért lényeges, hogy az iroda költöztetést külön, kiemelten kezeljük.

Költöztetés fix áron

A fix áras költöztetés sokszor csábító lehet, mert kiszámítható és lehet vele tervezni. Már ha tényleg beválnak a számításaink és tényleg a terveink szerint alakul minden. De hol lehet a hiba – ha van egyáltalán? Miért nem biztos, hogy olyan jó az első hallásra csábítónak hangzó költöztetés fix áron? Milyen veszélyeket rejt? Olvasson tovább!

Költöztetés csomagolással

A profi költöztetést profi csomagolásnak kell megelőznie! Cégünk ezért igény szerint komplett szolgáltatást is nyújt, költöztetést csomagolással egybekötve.

Bútorszállítás

A bútorok lakásunk meghatározó elemei, életünk részei. Költöztetésnél éppen ezért a bútorszállítás igényli a legtöbb odafigyelést, profizmust. Fontos ugyanis, hogy lakásunk berendezése sérülésmentesen megérkezzen új helyére, hiszen még sokáig használni akarjuk a költöztetés után is.

Költöztető dobozok

Igazán csak költözésnél döbben rá az ember, mennyi minden felhalmozódott az évek során. Ennek nagy része értéket képvisel számunkra, ezért nem mindegy, hogy mibe csomagoljuk őket. A megfelelő költöztető dobozok megválasztása ezért kulcsfontosságú a költözés során. De miért is?

Olcsó költöztetés

Az olcsó költöztetés kapcsán a megrendelők általában három dolgot várnának el egy költöztető cégtől: 1. legyen olcsó a költöztetés díjazása, 2. legyen gyors az elvégzése, 3. legyen profi a végrehajtás minősége.

Hol költöztetünk?

Költöztetési tevékenységünk teljes Magyarország területét, ezen túl egész Európát lefedi. Amennyiben tengerentúlra szeretne költözni, úgy abban is tudunk segítséget nyújtani.

Költöztetés Budapesten

Budapesten számos behajtási korlátozás nehezíti a költöztetők munkáját. A megrendelők sokszor nincsenek tisztában a korlátozott behajtási övezetek fogalmával, mert mint személygépkocsi vezetők ezeket a kizárólag tehergépkocsik számára szóló közlekedési táblákat már megszokásból figyelmen kívül hagyják.

Költöztetési tippek

A költöztetés egy jó alkalom arra, hogy dolgaink között rendet tegyünk, elkallódott ingóságainkat rendszerezzük, feleslegessé vált tárgyainktól megszabaduljunk.

A költöztetés elszámolása

A költöztető cégek túlnyomó többsége, szinte az egész világon (tehát nem csak Magyarországon), a belföldi költöztetések esetében tarifális alapú elszámolást használ. Miért van ez így és melyek a tarifális alapú elszámolás előnyei? A költöztetés elvégzéséhez szükséges idő nagyobbrészt olyan tényezőktől függ, amelyek függetlenek a költöztetőktől.

Csomagolás

A csomagolás alapvetően két dologtól védi meg a tárgyakat. Egyszer a koszolódástól, másszor pedig a mechanikai sérülésektől.

Bútorszerelés

Egy költöztetés, bútorszállítás során általában nem kell szerelni a bútorokat, de vannak kivételek, ilyen esetek: ha a bútorok nem férnek ki-vagy be valamelyik ajtón, ha olyan a jellegük ami miatt csak szerelve lehet őket szállítani (pl. emeletes gyerekágy), vagy ha raktározásra kerülnek a bútorok és elsődleges szempont a helytakarékos elhelyezés.