Profi költöztetés Budapest logó

Akadálymentes változat
CÉGÜNKRŐL


Költözés, bútorszállítás előtti hasznos tanácsok

 

Költöztetéskor, költözéskor, bútorszállításkor kérjük, figyeljen a parkolóhely kialakítására, foglalására és méretére a fel- és lepakolási címen, hogy autónk a költöztetés során elférjen.
A megfelelő beálláshoz átlagosan 3-4 személyautónyi helyre van szükség.

 

Csomagolás, csomagolóanyag?
Bízza ránk a munkát!
Kívánságára a csomagolóanyagot, mobilszekrényeket, költöztető kartondobozokat biztosítunk. A páncélszekrények szállításához alátétet, a bútorok felületi kárának elkerülése érdekében pokrócokat, megfelelő kartonokat használunk.
Amennyiben a csomagolást Ön végzi, kérjük feliratozza megfelelően dobozait, csomagjait különös tekintettel a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokra.

 

Mi gondoltunk a biztosításra is!
Alapáraink a szükséges felelősségbiztosítást tartalmazzák.

Antik bútor, értékes hangszer. Cégünknek, mint Magyarország legrégebbi költöztetőjének egyik specialitása az antik bútorok és kényes hangszerek szállítása.

 

Költözés rémálmok nélkül
A költözés, a bútorszállítás vitathatatlanul pszichológiai terheléssel jár. Éppen ezért igyekszünk jó szóval és magas fokú felszereltséggel biztosítani, hogy a költözés ne legyen rémálom, hogy a megrendelő tudja, hogy vigyázunk az értékeire. Mert ha velünk költözik, az egészen más!
Miben más a PROFI?

 

Bútorszállítás
Ügyfeleinket számos jó tanáccsal igyekszünk segíteni például a bútorszállításra való felkészülésben.
> bútorszállításA PROFI EBBEN MÁS!

A magyarországi költöztető vállalkozások közül a PROFI KÖLTÖZTETÉS a legrégebbi költöztető. A társaság 1981-ben alakúlt meg és az elmúlt közel 35 év óta folyamatosan költöztetéssel és az ahhoz kapcsolódó járulékos tevékenységekkel (pl. raktározás, csomagolás, bútorszerelés) foglalkozik.

 

 

 

Cégünk 3.5 tonna és 10 tonna közötti tehegépjárművekkel rendelkezik, miközben a konkurens  cégek  nagy  része szinte kizárólag kisméretű, 3.5 t.-ás teherautóval dolgozik.  Az  extra  nagy raktérfogatú szerelvényekkel, gyorsabb, költséghatékonyabb költöztetés végzünk. 

 

 

Kizárólag cégünk rendelkezik a költöztető cégek közül olyan speciális felépítménnyel (raktérrel) ami kimondottan költöztetésre  lett tervezve.  Ez  a párnázott rakteret, doboz-festmény-képtárolót foglalja magában.

 

 

A párnázott raktér maximális védelmet nyújt az ingóságok szállításához.

 

 

A teherautó dobozkészlete megfelelő csomagolási kapacítást biztosít akár a legnagyobb háztartások apróságainak becsomagolásához is.

 

 

A raktérben található speciális rekeszek, teljes védelmet biztosítanak a festmények, képek, tükrök biztonságos szállításához.

 

 

Kizárólag cégünk tud olyan magas létszámú költöztető csapatot biztosítani, aminek köszönhetően a nagyobb munkákat is sokkal gyorsabban végezzük el.

 

 

És amire a legbüszkébbek vagyunk: amennyiben átlép a "cégtörténet" menüpontra, láthat olyan teherautókat amelyeket a 80-as években használtunk. Azok a telefonszámok amelyek ezen teherautók oldalán szerepelnek, még mai is aktuálisak! Ezeken a telefonszámokon még ma is elérhetőek vagyunk!

 

 

A hét minden napján 07-19 óra között biztosítjuk telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatfelvételt.

Végül, de nem utolsósorban, szolgáltatásunkat az országban példa nélküli minőséggel és versenyképes áron végezzük.