Profi költöztetés Budapest logó

Akadálymentes változat
CÉGÜNKRŐL


Költözés, bútorszállítás előtti hasznos tanácsok

 

Költöztetéskor, költözéskor, bútorszállításkor kérjük, figyeljen a parkolóhely kialakítására, foglalására és méretére a fel- és lepakolási címen, hogy autónk a költöztetés során elférjen.
A megfelelő beálláshoz átlagosan 3-4 személyautónyi helyre van szükség.

 

Csomagolás, csomagolóanyag?
Bízza ránk a munkát!
Kívánságára a csomagolóanyagot, mobilszekrényeket, költöztető kartondobozokat biztosítunk. A páncélszekrények szállításához alátétet, a bútorok felületi kárának elkerülése érdekében pokrócokat, megfelelő kartonokat használunk.
Amennyiben a csomagolást Ön végzi, kérjük feliratozza megfelelően dobozait, csomagjait különös tekintettel a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokra.

 

Mi gondoltunk a biztosításra is!
Alapáraink a szükséges felelősségbiztosítást tartalmazzák.

Antik bútor, értékes hangszer. Cégünknek, mint Magyarország legrégebbi költöztetőjének egyik specialitása az antik bútorok és kényes hangszerek szállítása.

 

Költözés rémálmok nélkül
A költözés, a bútorszállítás vitathatatlanul pszichológiai terheléssel jár. Éppen ezért igyekszünk jó szóval és magas fokú felszereltséggel biztosítani, hogy a költözés ne legyen rémálom, hogy a megrendelő tudja, hogy vigyázunk az értékeire. Mert ha velünk költözik, az egészen más!
Miben más a PROFI?

 

Bútorszállítás
Ügyfeleinket számos jó tanáccsal igyekszünk segíteni például a bútorszállításra való felkészülésben.
> bútorszállításÁRAK

A költöztetés tarifái:

 

A költöztetés árak tarifális alapon az alábbi nettó óra- és km díjjaktól kezdődően kerülnek meghatározásra. A tarifális elszámolás a legköltséghatékonyabb elszámolási mód egy költöztetés esetén. Ebben az esetben pontosan annyit számláz ki Önnek a költöztető, amennyi ideig a munka tartott, nem többet, nem kevesebbet.

 

 

 

Tehergépkocsi + 3 fő rakodó   8.000 Ft/óra

 

 

 

Tehergépkocsi + 5 fő rakodó   11.430 Ft/óra

 

 

 

Tehergépkocsi + 7 fő rakodó 14.860 Ft/óra

 

 

Amennyiben a fenti példáktól eltérően alacsonyabb vagy magasabb rakodói létszámot kér a munkához, minden rakodó 1.715 Ft/fő/óra értékkel módosítja a fenti díjjakat +/- irányban, tehát pl. tehergépkocsi + 4 fő rakodó 9.715 Ft/óra stb.

 

Tehergépkocsiaink 3,5 t.-7.5 t. össztömegűek, illetve külön igény esetén pótkocsit is tudunk biztosítani, ebben az az esetben a szerelvény összsúlya 10 t.

 

A tehergépkocsi km díja 150-295 Ft/km, annak mérete, illetve a reláció (honnan-hová) függvényében. Ezen díj, vidéki munka esetén az e-útdíj, vagy az e-matrica díját tartalmazza. A fenti képeken az egyik 7.5 tonna ösztömegű tehergépjármű látható.

 

Nyilván felmerül a Megrendelőkben, hogy a tarifális elszámolás hogyan befolyásolhatja a költöztetés árakat. Lehetséges-e a költöztetőnek nem áll érdekében gyorsan elvégezni a munkát, hiszen ha lassan zajlik a költöztetés, akkor magasabb árat (több órát) tud a Megrendelő felé kiszámlázni.

 

Az a költöztető, aki az áraiban erre apellál, az rendkívül korlátolt és együgyű gondolkodású. A költöztetőnek nem az az üzlet, hogy egy 6 órás munkát mondjuk 8 óra alatt végezzen el (az időhúzás miatt), hanem az, hogy az eltávozása után egy olyan elégedett Megrendelőt hagyjon maga után, aki egyrészt a következő alkalommal is vele fog költözni, másrészt pedig nyugodt lelkiismerettel fogja az adott költöztetőt tovább ajánlani ismeretségi körében. Társaságunk vezetése büszke arra, hogy ügyfeleink kb. 80%-a visszatérő, illetve ajánlott Megrendelő.

 

A tarifális elszámolás a leghasznosabb!

 

Ugye Ön sem szeretne olyan helyzetbe kerülni, hogy a költöztető cég a költözés napján, a háza vagy lakása előtt megjelenik és közli Önnel: ennyi bútort mégsem tud elszállítani a megállapodott díjért?!

 

A költöztetés tarifális elszámolása (azaz amikor pontosan az elvégzett munkáért fizet) ezért világszerte a leghatékonyabb és legelterjedtebb módszer a költöztetés árak kalkulációjánál.

 

Az Ön pontos igényeit, a szállítandó bútorok mennyiségét figyelembe véve egy profi költöztető cég képes az Önnek megfelelő méretű teherautót és a szükséges számú rakodót biztosítani.

 

Mi a helyzet a fix összegű elszámolás esetén?

 

Mindegyik költöztető órabérben fizeti ki a rakodóit. Emiatt amikor egy költöztető fix összeget ad meg, akkor azt úgy teszi, hogy előtte megpróbálja megsaccolni a költöztetés elvégzéséhez szükséges időt, azt beszorozza az aktuális óradíjával és az így kapott összeget ajánlja ki a Megrendelőnek.

 

Mi a probléma ezzel a megoldással?


A költöztetők nem jósok, így a legritkábban fordul elő az, hogy pont annyi munkaórát saccolnak, mint amennyi időt valóban rá kell fordítani a költöztetésre. Általában vagy többet, vagy kevesebbet.

 

Amennyiben többet kalkulálnak, úgy a Megrendelő a végén többet fog fizetni, mint ha a ténylegesen a költöztetésre fordított idő alapján történt volna az elszámolás.

 

Amennyiben viszont a költöztető alábecsülte a munka elvégzéséhez szükséges időt, akkor vagy az történik, hogy mindenféle kifogást kitalálva megpróbálja "felsrófolni" a költöztetés árát (például azzal, hogy erről, meg arról nem volt szó, ezt meg azt nem mutatták meg neki stb.), vagy pedig az, hogy a végén "összecsapja" a munkát, hogy csökkentse a veszteségét.

 

Mindkét esetben a vesztes a Megrendelő, ezért társaságunk a költöztetés árak meghatározásakor az egész világon elterjedt, legköltséghatékonyabb tarifális elszámolási rendszert alkalmazza.